Körkortspaket med körprov

Detta är ett exempel på ett paket. Paket med körprov kan endast bokas efter bedömning av våra lärare.

INNEHÅLL

Omkörningslektion 80 min

Körlektioner 30 st

Utbildningskontroll 1 st

Riskettan B

Risktvåan B

Digitalt utbildningsmaterial

Lån av bil vid uppkörning

SUMMA: 29 838,00Kr

Detta paket är en genomsnittlig beräkning och utgår ifrån 55 minuters lektioner, vissa lektioner byggs ihop till 110 minuter. Det är flera parametrar som påverkar utslaget av lektionerna, egen körning hemma, elevens förutsättningar (så som attityder och motivation) samt tidspannet. 

Paketets lektioner bokas och låses för att planeringen mot provet ska bli så effektivt som möjligt.

OBS! Vi kan inte garantera att ni klarar körkortet men vi gör allt för att du ska få dom bästa förutsättningarna att nå målet, med hög bilkunskap och trafikkunskap som möjligt efter dina förutsättningar. Trafikverkets avgifter tillkommer.

Bil

SÅ HÄR KOMMER DU IGÅNG:

Du behöver ett giltigt körkortstillstånd för att få övningsköra och göra körkortsprov. Det gäller både första gången du tar körkort eller om du redan har körkort men ska ta en ny körkortsbehörighet.

N

Körkortstillstånd

När du ansöker om körkortstillstånd bedömer Transportstyrelsen om du uppfyller de personliga och medicinska krav som ställs på alla som ska ta körkort.

Vill du ta körkort för personbil och lätt lastbil, personbil med tungt släp samt traktor ska du ansöka om körkortstillstånd för grupp I. En ansökan ska innehålla en hälsodeklaration som du själv fyller i och ett synintyg.

Ansök om körkortstillstånd (grupp I)

N

Vad händer när jag ansökt?

Transportstyrelsen prövar din ansökan utifrån personliga och medicinska krav. Om alla de kraven är uppfyllda och alla handlingar kommit in, tar det i normalfallet två till fyra veckor att få körkortstillståndet.

Om din ansökan kräver en utredning kan det ta längre tid. En utredning kan innebära att du behöver skicka in ett läkarintyg eller att transportstyrelsen behöver hämta information från andra myndigheter, till exempel polisen.

N

Övningsköra privat

Du som ska övningsköra privat måste ha en godkänd handledare som har uppsikt över din körning. Om man ska övningsköra privat för personbil eller lätt lastbil behöver både eleven och handledaren först gå en introduktionsutbildning. Våra Introduktionskurser hittar ni under fliken kurser gå vidare till -> boka kurs.

Se hela vårt kursutbud Eller välj en prova-på-lektion!

Visste du att 87,5% av våra elever går igenom hos Trafikverket?
Billigast i stan! En prova-på-lektion på 40 minuter: 250 kr.

Se våra kurserProva-på-lektion