trafikskola sedan 2005

Den trafikskola som du hittat till startades 2005. Vi som driver Trafikskolan Körkortet är Ulf och Christina.

Du är kanske inte intresserad av att vi är lite av nördar när det gäller trafik, men vi kan ge dig ett brett perspektiv när vi utbildar dig till en trygg förare, då vi har utbildat på alla behörigheter!

Vi tycker det är kul att följa våra elevers utveckling vare sig du tar en lektion eller gör en komplett utbildning hos oss. Vi är din coach mot ditt mål genom att leda dig i din takt med konstruktiv feedback och tydliga målsättningar.

Vi önskar er varmt välkomna till oss!

Ulf och Christina med personal

$

Har tillsammans över 30 års erfarenhet

$

Personlig utbildning

$

Mopedutbildning hela året

Trafiklektioner i Uppsala.

Uppsala är en bra stad för trafiklektioner med olika trafikintensitet, hos oss kan du övningsköra både i lägre tempo och med mer intensivt tempo.

Du kör – Vi coachar! Det är precis vad övningskörning handlar om. Tillsammans med oss kan du själv välja i vilket tempo din utbildning ska ha. Vi försöker skräddarsy din utbildning så den passar in i din vardag!

Har du valt vår stora intensivutbildningspaket så planerar vi in alla dina körlektioner som ingår i paketet mot din inbokade uppkörning. Vi vill att du ska ha din utbildningsplan visuellt framför dig, som ett slutmål med en tydlig tidsram för din utbildning.

Våra paket är en grundmall som många klarar sig på, men detta gäller inte alla. Det beror på dina förkunskaper, inlärningsförmåga och inte minst, fallenhet för bilkörning.
Om du kör med lägre intensitet planerar vi vartefter och mer efter vad du själv har för målsättning.

Har du möjlighet att mängdträna med någon privat handledare så är det också något som tar dig framåt snabbare. Tänk på att göra rätt från början! Det kan vara bra att börja med grundläggande körlektioner för att bygga upp rätta rutiner hos oss, än att bygga in felaktiga rutiner hemma som är svåra att få bort på slutet av din utbildning.

Vi ser det som en förmån att kunna stödja er privata övningskörning med tips och idéer samt som ett forum som handledaren kan bolla frågor och funderingar för att din progress på trafikskolan fortskrider även hemma.

Vill du endast boka enstaka lektioner så bokas de i receptionen eller via telefon, avbokning måste ske senast kl 13:00 vardagen innan planerad körlektion!

Vi når ditt mål utifrån dina förutsättningar!

Sagts om vår trafikskola:

Jag är riktigt nöjd med Trafikskolan Körkortet! Ulf är både en bra, pedagogisk lärare och gör lektionerna både lättsamma och trevliga. MC-kortet är avklarat och nu kan jag åka MC med en trygg utbildning i ryggen.

Jonathan, MC-kort

R

Hos oss kör du tryggt!

Många års erfarenhet med lokaler i centrala Uppsala.

Hos oss har du möjlighet att ta körkort för både moped, MC och bil!

N

Mopedkurs

N

Handledarkurs

N

Risk 1 A

N

Intensivkurs, MC

N

Intensivkurs, bil

Se hela vårt kursutbud Eller välj en prova-på-lektion!

Se våra kurserProva-på-lektion